Pis, din nya Samsung Galaxy S8+ har inte de senaste apparna från Google

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Google
 
 
Välkommen till Google på din nya Samsung Galaxy S8+
Utifrån aktiviteten på ditt Google-konto rekommenderar vi att du använder dessa appar för att samarbeta, hålla dig organiserad och skydda kontot.
Foto
Google Foto
Gratis lagringsutrymme för foton, enkel organisering och snabb delning
4.5/5 Stars
SKAFFA
Gmail
Gmail
Få endast aviseringar om e-postmeddelanden som du bryr dig om
4.5/5 Stars
SKAFFA
www.gstatic.com/images/branding/product_ios/2x/chrome_40dp.png” alt=”Chrome” style=”-ms-interpolation-mode:bicubic; -premailer-width:75%; border:0; display:block; outline:none; text-align:left;text-decoration:none; vertical-align:top” height=”61.5″ width=”61.5″ align=”left” valign=”top”>
Chrome
En snabb och säker webbläsare med automatiska uppdateringar
4.5/5 Stars
SKAFFA
 
 
 
 
 
—————————————————————————————