Permakultur i Skåne juli: Introduction to Permaculture & Bygg en komposttoalett!

Hej!
Vi vill påminna om aktiviteterna i juli för Permakultur i Skåne:
You can sign up by answering this email.
  • Bygg en komposttoalett!, 8:e och 9:e juli

Adress: Möllenäsvägen 83-7, Näsby, 275 72 Lövestad (Sjöbo kommun)
Under sommaren ska det byggas en ny kompost toilet på Bhumis gård, enligt en beprövad modell som redan använts under flera år. Toaletten följer ritningar från en finsk Torrdassförening och är snygg, luktfri och enkel att sköta och använda.  

Bygget påbörjas under andra helgen i juli. Beroende på antalet deltagare kommer det bli mer eller mindre färdigt under 2 dagar. Material, verktyg och instruktörer finns på plats. Alla deltagare får ritningar med sig. Arbetet påbörjas kl 10 och pågår till kl 18 både lördag och söndag. Lunch och eftermiddagsfika ingår (vegetariskt eller veganskt). Pris: 500 kr/person.
Anmälan till email: info@bhumi.se Telefon/Whatsapp: 0768 – 233 833
Med vänliga hälsningar,
Aless