Inbjudan till ”Småskalig hönshållning ur ett permakulturperspektiv” via PiS

Småskalig hönshållning ur ett permakulturperspektiv


Välkommen till Ljungkullen den 28 juli klockan 9:30, för att prata om höns och småskalig hönshållning. Utgångspunkten är permakulturens etiker med tonvikt på hönsens inneboende värde. Vi tittar på och pratar om hur man kan hålla höns och olika lösningar för att både höns och människor ska må bra. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller erfaren hönsägare – kom och bidra till samtalet!

Anmäl dig senast den 24 juli till Anna på styrelsen@permakulturiskane.se; då får du också adressen. 

Tid: 28 juli ca 9:30-13:00

Plats: Ljungkullen, ca 7 km utanför Höörs centrum (mot Eslövshållet)

Kostnad: Gratis för medlemmar i Permakultur i Skåne, 50:- för dig som inte är medlem

Vi är ute hela tiden, så kläder efter väder.

Jag bjuder på lättare fika.

Om mig:

Jag heter Anna Ekberg och bor med min sambo Helena i ett litet torp utanför Höör. Vi har varsin hönsflock och i min ingår det just nu 20 höns och en tupp. Jag har haft höns i 7 år och Helena har haft höns i 16 år. Vi säljer ägg (bland annat i lokal REKO-ring) och håller hönskurser för nybörjare.