Nyhetsbrev PIS juni Nu finns biljetter till Nordisk Permakulturfestival

Hej,
Nu har biljetterna släppts till Nordisk Permakulturfestival https://nordicpermaculturefestival.org/  I år anordnas den i på Holma Folkhögskola, i Skåne, så perfekt tillfälle för alla medlemmar i Permakultur i Skåne att träffa varandra och andra permakulturintresserade. På grund av pandemin så blir det ett begränsat antal deltagare, så se till att köpa din biljett i tid! I biljettpriset ingår mat, campingplats och fyra dagar fulla av workshops och aktiviteter.


Festivalen skapas av alla deltagare! Vill du hålla en workshop så anmäler du det på den här sidan.


Dagen innan festivalen drar igång på Holma kommer det finnas chans till studiebesök, hos Jona och Etta på Gylleboverket/Lilla Skräddaröd och hos Peter och Selma på Villands Vånga Veganträdgård. Mer info om detta kommer när du har anmält dig till festivalen.


Lite mer info om Nordisk Permakulturfestival:

Nordisk Permakulturfestival är en festival där permakulturintresserade i Norden kan träffas, lära sig av varandra och ha kul tillsammans! Det brukar anordnas varje år med roterande värdskap, tidigare har den anordnats i Danmark och Finland. Festivalen brukar pågå 3-4 dagar, med workshops och möten mellan människor som är intresserade av permakultur. Tidigare festivaler har oftast varit helt ideella och alla deltagare är medskapare i festivalen. Alla hjälps åt att laga maten, skapa programmet och aktiviteter m.m. Det kommer folk från nordiska länder, men också andra länder, så framförallt är det engelska som talas på festivalen.


Hoppas vi ses på Holma!


PIS-styrelsen, Kim, Hans och Jenny