7e Oktober 2023: Fira permakulturen med PiS!

Fira permakulturen med PiS!

Vi i Permakultur i Skåne tycker att det vi gör på våra permakultur-platser, våra kurser och våra aktiviteter är så himla bra. Så vi vill fira allt det bra vi gör, tillsammans!

Därför så planerar vi framöver varje årstid arrangera fest på en ny permakultur-plats. För att fira de som driver platsen och allt bra de gör, lär ut och delar med alla som vill lära sig.

Först ut i höst är “Båten i Skogen” f.d. Lilla Skräddaröd, nära Simrishamn på Österlen.

Vi vill fira året som gått och allt bra vi gjort allihopa, vi vill fira året som kommer och planera allt bra vi vill göra. Och vi vill fira den fina permakultur-platsen “Båten i skogen”, allt bra som händer där, och människorna som bor där, och allt de gör för att visa vägen i hur man kan leva ett mer hållbart liv.

Det blir en hel dag och en hel natt, lördagen den 7:e oktober med planering och praktiskt arbete under dagen, och fest och skoj hela kvällen. Ett mer detaljerat program kommer senare till alla som anmält sig. Anmäl ditt intresse till anna@permakulturiskane.se 

Lunch ingår, middag och dryck finns att köpa på plats på kvällen. Det finns möjlighet att tälta för de som vill. Begränsat antal sovplatser inomhus finns också tillgängliga. Om du vill sova över så ange det i anmälan. Ange i anmälan om du stannar på middag. Avgift på 100kr för icke-medlemmar. Du kan också bli medlem för 200kr, hur står det här: Bli medlem i föreninge