Påminnelse: Nu på Lördag! Fira Permakulturen med PiS!

Fira permakulturen med PiS 7e Oktober!

Vi i Permakultur i Skåne tycker att det vi gör på våra permakultur-platser, våra kurser och våra aktiviteter är så himla bra. Så vi vill fira allt det bra vi gör, tillsammans!

Därför så planerar vi framöver varje årstid arrangera fest på en ny permakultur-plats. För att fira de som driver platsen och allt bra de gör, lär ut och delar med alla som vill lära sig.

Först ut i höst är “Båten i Skogen” f.d. Lilla Skräddaröd, nära Simrishamn på Österlen.

Vi vill fira året som gått och allt bra vi gjort allihopa, vi vill fira året som kommer och planera allt bra vi vill göra. Och vi vill fira den fina permakultur-platsen “Båten i skogen”, allt bra som händer där, och människorna som bor där, och allt de gör för att visa vägen i hur man kan leva ett mer hållbart liv.

Det blir en dag med aktiviteter, planering och praktiskt arbete med start kl.12 (anländ innan) och en kväll/natt med firande! 😀  Lördagen den 7:e oktober, i en avslappnad och trevlig takt. 

Kom ihåg att anmäla dig! till anna@permakulturiskane.se 

(Om du inte får svar så skicka gärna till styrelsen@permakulturiskane.se också)

PiS bjuder på lunch och fika, middag lagar vi under dagen, och dryck finns att köpa på plats på kvällen.Ta med regnkläder och varma kläder. Vi väntar en del regn och kommer blanda inomhus- och utomhusvistelse beroende på vad vädret tillåter.

Det finns möjlighet att tälta för de som vill. Begränsat antal sovplatser inomhus finns också tillgängliga. Om du vill sova över så ange det i anmälan. Ange i anmälan om du planerar att stannar på middag och firandet efteråt. Avgift på 100kr för icke-medlemmar. Du kan bli medlem för 200kr här: Bli medlem i föreningen

Vi ses!

Hälsningar

/Hans (och resten av styrelsen för Permakultur i Skåne)